5.6.2025
Treball final d'interpretació de l'alumne de l'ESAD Robert Prieto.
Hi ha una diferència entre una truita de patates cremosa i una de líquida, i en el fons ningú vol haver-se de menjar una truita amb una cullera, com si fos sopa. Ens fa mandra cuinar però ens agrada menjar, i de fet no tenim més remei si no ens volem morir. Llavors per què cada cop més bandegem la cuina del nostre dia a dia? De debò no tenim temps per aturar-nos un moment? Cuinar és un de tants i tants rituals quotidians que ens defineixen, que diuen qui som, i si una cosa ens defineix no la podem fer de qualsevol manera. Oi?
Direcció i creació
Arnau Boces
Robert Prieto
Dramatúrgia
Robert Prieto, a partir de textos de Maria Nicolau i Pau Riba
Intèrprets
Robert Prieto
Col·laboració especial
Roser Güell
Tutora
Gemma Sangerman
Equip Tècnic de Teatres
Coordinació tècnica, Oriol Partagàs
Tècnic de llums, Carlos Lucena
Tècnic de so, Toni Suñé
Agraïments
A l’Arnau, per creure en la idea quan encara era només una bretolada.
Al Sergi Salicrú, la Laia Nogueras, la Rita Baliarda i el Yann Pascual, per ajudar-me a parir la peça.
A l’Imanol i la Queralt, per salvar-me del col·lapse mental en més d’una ocasió.
Al Rafa, per adaptar-se a l’últim moment.
A ma mare, per ensenyar-me a fer la truita de patates.
Horari
Dijous 5 de juny de 2025, 15 i 19 h
Preu
Obert al públic. Gratuït.
Cal recollir l'entrada a taquilla des de dues hores abans de l’espectacle.
La comunitat IT pot reservar entrades a ugee.taquilla@institutdelteatre.cat
Ubicació
Sala Scanner
SEU CENTRAL
Plaça Margarida Xirgu, s/n
08004 Barcelona
T. 932 273 900
Contactar
CENTRE DEL VALLÈS
Plaça Didó, 1
08221 Terrassa
T. 937 887 440
Contactar
CENTRE D'OSONA
c/ Sant Miquel dels Sants, 22
08500 Vic
T. 938 854 467
Contactar